Μετάβαση σε περιεχόμενο

«GreekDDL H Μεγαλύτερη Ελληνική Κοινότητα »

Το GreekDDL είναι ένα υπέροχο λειτουργικά σχεδιασμένο Website με πλούσιο και ενεργό υλικό κατεβάσματος ανά κατηγορία. Χρειάζεται μία απλή εγγραφή με ένα email σας και να είστε λίγο εξοικειωμένοι με τη διαδικασία κατεβάσματος μέσω filehosting services (WORLDBYTEZ)
Διαβάστε περισσότερα

Το Καλύτερο Direct Download

Το Worldbytez είναι ένα υπέροχο λειτουργικά σχεδιασμένος filehosting με πλούσιο και ενεργό υλικό, Χρειάζεται μία απλή εγγραφή με ένα email σας και να είστε λίγο εξοικειωμένοι με τη διαδικασία κατεβάσματος μέσω filehosting services (WORLDBYTEZ)
Διαβάστε περισσότερα

Μουσική Ταινίες Παιχνίδια Βιβλία Κλπ.

Το GreekDDL είναι ένα υπέροχο λειτουργικά σχεδιασμένο site με πλούσιο και ενεργό υλικό κατεβάσματος ανά κατηγορία. Χρειάζεται μία απλή εγγραφή με ένα email σας και να είστε λίγο εξοικειωμένοι με τη διαδικασία κατεβάσματος μέσω filehosting services (WORLDBYTEZ)
Διαβάστε περισσότεραΦωτογραφία
ΝΕΑ LINK

Της Ελλάδος τα παιδιά (1993 – 1995) – 2 Seasons Complete

ΝΕΑ LINK

  • Παρακαλώ συνδεθείτε για να απαντήσετε
113 απαντήσεις στο θέμα

#1 OFFLINE   komando

My Name komando
- - - - -
Φήμη 2.364 Upgrading your web hosting account
Δημοσιεύσεις
9.318
Θέματα
0

Δημοσιεύθηκε 24 Φεβρουάριος 2013 - 05:23 μμ

Της Ελλάδος τα παιδιά (1993 – 1995) – 2 Seasons Complete

QI23MMw.jpg

qpxob.png
Είδος Σειράς:
Κωμική
Σκηνοθεσία:
Γιάννης Μπέζος
Σενάριο:
Δημήτρης Βενιζέλος
Ηθοποιοί:
Γιάννης Μπέζος (Σμήναρχος Επαμεινώνδας Κάκαλος), Χρυσούλα Διαβάτη (Μπουμπού), Νίκος Αλεξίου (II) (Πλαπούτας), Κώστας Ευριπιώτης (Βλάχος), Γιάννης Σαββιδάκης (Ντάλας), Δημήτρης Φραγκιόγλου (Χλαπάτσας), Γιάννης Καπετάνιος (επισμηνίας Καραβανέας)
Επεισόδια:
Σεζόν 1η=41, Σεζόν 2η=13
Φορμάτ:
AVI
Ανάλυση:
512X384
Μέγεθος:
200 MB περίπου το κάθε επεισόδιο
Διάρκεια:
25΄ περίπου το κάθε επεισόδιο
Κανάλι:
ΑΝΤ1

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Στο επιτελείο της Αεροπορίας και συγκεκριμένα στο Γραφείο Ενημέρωσης, υπηρετoύv τρεις σμηνίτες. Ο ένας είναι δημοσιογράφος, o άλλος οπερατέρ και o τρίτος ηχολήπτης. Μαζί τους εργάζονται οι κυρίες Μπουμπού και Νατάσα και o vέoς Σμήvαρχoς του γραφείου, Κάκαλoς.
Οι ιστορίες της σειράς εκτυλίσσονται εντός και εκτός του γραφείου και αναφέρονται στις κωμικές περιπέτειες των σμηνιτών μέσα στην Αεροπορία αλλά και στην προσωπική τους ζωή. Δηλαδή καταστάσεις που συναντά κανείς στο στρατό και που όλοι σχεδόν, υπηρετώντας την θητεία τους, έχουν γνωρίσει.
Οι φάρσες και τα αστεία είναι στην ημερήσια διάταξη, πάντα όμως, αποκαθίσταται η τάξη από τον διοικητή, o οποίος δεν παραλείπει να υπενθυμίζει στους σμηνίτες τα καθήκοντά τους. Αλλά ακόμα και o αυστηρός διοικητής δεν παύει να έχει κάποιες μικρές ανθρώπινες αδυναμίες, που τον κάνουν αγαπητό σε όλους. Πολλές φορές στέκεται στο πλευρό των υφισταμένων του, όταν αυτοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση, όχι μόvo στην υπηρεσία αλλά και στη προσωπική τους ζωή.
Στον 2ο κύκλο της σειράς, τα πράγματα αλλάζουν για "Της Ελλάδος τα παιδιά", τα οποία αναβαθμίζονται και τώρα πια υπηρετoύv στο Επτάγωvο. Καινούργια πρόσωπα προκαλούν απρόοπτες εξελίξεις. Η Λίτσα, που ανήκει στο προσωπικό του γραφείου, προσπαθεί να σαγηνεύσει τον Κάκαλo έχοντας σοβαρό σκοπό, παρόλο που δημιουργεί συνεχώς νέα προβλήματα στον ίδιο και τα παιδιά. Παράλληλα, μια νέα, χαρακτηριστική φιγούρα, η... γιαγιά Μπάμπω, εμφανίζεται σε κάθε επεισόδιο και επεμβαίνει στη ζωή των σμηνιτών και του εγγονού της, που δεν είναι άλλος από τον Κάκαλο.

MaJL4.png


C4MOy.png

ZeQkoV8.png

Πληρωμή στο WORLDBYTEZ Για Premium Και Στο Φόρουμ Εδώ Eγγραφη πληρωμή
Επεξεργάσθηκε από komando, 02 Φεβρουάριος 2022 - 02:46 μμ.

  • komando, kijh και agamemnonas2015 αρέσειΕίπαν Ευχαριστώ 34 Μέλη:
drspiros , andyjim , s1lsep , fotiscom , kaffas76 , fotisb , diem , uril , alexmer24 , faethon242 , nikharalabo , jimgko , fonias1986 , xristos alexiou , giano , fotman , sorvats78 , vasxan , jimceltic13 , xristoslog , tatas , marios1111 , powerfly147 , karxarias 88 , Xagiate , Soundyellow , spam , annagreece , mtzanos , korleon7 , gred , pistosecu , john_r , etiroll

#2 OFFLINE   asxetosgr

My Name asxetosgr
- - - - -
Φήμη 0 Upgrading your web hosting account
Δημοσιεύσεις
47
Θέματα
0

Δημοσιεύθηκε 24 Φεβρουάριος 2013 - 09:31 μμ

tnx

#3 OFFLINE   SephyCloud

My Name SephyCloud
- - - - -
Φήμη 0 Upgrading your web hosting account
Δημοσιεύσεις
21
Θέματα
0

Δημοσιεύθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 07:44 μμ

thnx

#4 OFFLINE   driverbus17

My Name driverbus17
- - - - -
Φήμη 1 Upgrading your web hosting account
Δημοσιεύσεις
140
Θέματα
0

Δημοσιεύθηκε 27 Φεβρουάριος 2013 - 03:08 πμ

:s_sm_batamerah: :smiley_couple: :thumbsdown_still:

#5 OFFLINE   darkace

My Name darkace
- - - - -
Φήμη 0 Upgrading your web hosting account
Δημοσιεύσεις
818
Θέματα
0

Δημοσιεύθηκε 02 Μάρτιος 2013 - 02:28 μμ

ok
Κάντε κλικ για να επιστρέψετε στην κορυφή της σελίδας με στυλ!